- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
خبرنگاران آزاده، پرچمداران پاکی و شکوفایی یک سرزمین هستند❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
خبرنگاران باید نگاهی فرا و همچون باز داشته باشند، تا رخدادهای کوچک آنها را از کنکاشهای مهم دور نکند❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
اگر اینترنت پر شود از داده های با ارزش، خود به خود از تباهی و بزهکاری کاسته می شود❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
سیاستمداری که تنها به پیشروی می اندیشد، همواره برای خویش، دشمن تراشی می کند❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
مردمداری، بهترین خوی یک سیاستمدار است❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- Beautiful Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes To Achieve Peace in Your Life
- Beautiful The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes To Achieve Peace in Your Life
- 20 Beautiful Quotes of 'Orod the Great' That Will Inspire You
- 14 Beautiful Quotes of 'Orod the Great' That Will Inspire You
- The Top 20 Wisest Orod the Great Quotes - Life Changing Quotes