- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
خرد تنها در دانسته های ما خلاصه نمی شود، بلکه در کردار ما هویدا می گردد❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
طبیعت آموزگار بزرگیست، خردمندان از آن درس ها می گیرند❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
کسی رستاخیز و دگرگونی بزرگی را فراهم می آورد که پیشتر، بارها و بارها، در کشاکش روزگار، خود ساخته و نیرومند شده باشد❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
کسی که گوش به سخن خردمندان دارد، از خواری و زبونی به دور است❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
برای سرزمینی که روشنفکرش، همواره سخن فرمانروایان زیاده خواه را، آیینه وار تکرار می کند، باید گریست❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- 14 Beautiful Quotes of 'Orod the Great' That Will Inspire You
- Beautiful Orod the Great Quotes To Achieve Peace in Your Life
- Orod the Great - Timeless quotes of wisdom by Orod the Great
- The Best The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes (Here Are 21 Of The Most Beautiful)
- 96 Badass The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes That Will Inspire You