- ناهید ناظریORODIST
- گفتمان : 399
سپاسگذاری از ایشان : 1948
کار/علاقه مندی ها : رمانتیک بودن بد نیست. به نظرم با احساس بودن به ما آدمها معنا می ده، فلسفه اُرُدیسم با احساسترین مکاتب فلسفی است بطن آن عشق است . عشق به هستی (به هر چه در اطرافمان می بینیم)، عشق به انسانیت (که من عاشقشم) و عشق به آزادی (که نمیشه از آدمها گرفت). آره می گفتم من یک اُرُدیست رمانتیک هستم. قبلنا پنهانش می کردم اما اما فهمیدم که نباید پنهانش کنم. رک هستم فکر می کنم اگر رک نباشم به احساسم خیانت کرده ام و چیزی رو وانمود می کنم که نیستم. از کسانی که قلب دیگران رو می شکونن خوشم نمیاد این رو هم بهشون می گم. توی دعوای جانی دپ و آمبر هرد من طرفدار جانی دپ بودم. بنظرم آمبر هرد از اولش دروغ می گفت...
آنچه در پی می آید از کانال تلگرامی اُرُدیست نوشت برداشت شده است :
https://t.me/orodistnote
#بازتاب_فلسفه_اردیسم_در_انگلستان
متن اصلی خبر بالا را در آدرس زیر ببینید:
https://t.me/orodistnote/1632
فلسفه اُرُدیسم, فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی , orod bozorg , بزرگترین فیلسوف معاصر جهان , حکیم اُرُد بزرگ کیست, ارد بزرگ کیست, orod the great , mojtaba shoraka , orod mojtaba shoraka , orod bozorg , great orod , ارد بزرگ فلسفه , hakim orod bozorg , orodist , orodism , hekmat orodism , bozorgtarin filsof jahan , The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani , filsof khorasani , فیلسوف خراسانی , بزرگترین فلاسفه تاریخ, بزرگترین فلاسفه ایران, بزرگترین فلاسفه معاصر, بزرگترین فیلسوفان جهان, بزرگترین فیلسوف قرن بیستم ,بزرگترین فیلسوف جهان , طرفداران فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی , بزرگترین فیلسوف معاصر ایران, دوستداران حکیم اُرُد بزرگ, بزرگترین فیلسوفان ایرانی, طرفداران حکیم اُرُد بزرگ در کشور پاکستان , بزرگترین فیلسوفان معاصر, بزرگترین فیلسوف جهان کیست؟, بی نظیر بوتو , بینظیر بوتو, بینظیربوتو, اُرُدیسم چیست؟, اردیست کیست
- Sirous AhmadiI love Orodism
- گفتمان : 239
سپاسگذاری از ایشان : 1090
کار/علاقه مندی ها : I am interested in Indian music and cinema. My closest friend is Rahul. I also like spicy Indian food. Rahul's mother says: My son, you should marry Rahul to India and two Indian sisters. And come back here. But Rahul says Sirous will go to India and not come back to Vancouver! I told his mother that Rahul is right...
The philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani , Great philosophers , Mojtaba shoraka , orod shoraka, The greatest contemporary philosopher , The most famous contemporary philosopher , The greatest philosopher in the world , The philosophy of Orodism , orodism, orodist , orod the great, Proponents of Orodism philosophy
- نگارORODIST
- گفتمان : 535
سپاسگذاری از ایشان : 1122
کار/علاقه مندی ها : نمی دونم این مهمه یا نه مهم نیست اما خوب من تنها فرزندی هستم که پدر (بهمن) و مادرش (مینا) در جزیره اَرُدیسم ونکوور حضور دارند! و در واقع از بنیانگذارانش هستن. به عنوان یک اُرُدیست ، آرزو دارم همه مردم دنیا در صلح و آرامش در کنار هم زندگی کنند. به نظرم دنیا اونقدر بزرگ هست که برای همه ما فضای عرض اندام باشه.
بازتاب جهاني فلسفه اُرُديسم Reaction of the World to the ORODISM Philosophy #فلسفه_ارديسم #فلسفه_اُرُديسم #فيلسوف_حکيم_ارد_بزرگ_خراساني فلسفه ارديسم اردیست ها چه کسانی هستند، #orodist، ارديسم چيست ، مکتب فلسفي ارديسم ، بزرگترين فيلسوف جهان ، بزرگترين فلاسفه جهان ، فيلسوفان بزرگ، فلسفه جهاني ارديسم، ارديست چيست؟ ، مجتبي شرکاء ، مجتبي شرکا، پدر فلسفه ارديسم ، کتاب سرخ ، فلسفه ارديسم از کيست؟، فيلسوف حکيم ارد بزرگ خراساني، ارديست چيست
The philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani , Great philosophers , red book , Mojtaba shoraka , orod shoraka, The greatest contemporary philosopher , The most famous contemporary philosopher , The greatest philosopher in the world , The philosophy of Orodism , orodism, orodist , orod the great, Proponents of Orodism philosophy
- بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور غنا The philosophy of Orodism in Ghana
- بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور افغانستان The philosophy of Orodism in Afghanistan
- بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لیبی The philosophy of Orodism in libya
- بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور دانمارک The philosophy of Orodism in Denmark
- بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لهستان The philosophy of Orodism in Poland