- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
Beautiful Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes To Achieve Peace in Your Life
هم آوایی و هم آهنگی بین نام فرزندان خوب است، اما این بهانه ای برای گزینش یک نام بد، برای فرزند تازه ما نیست❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
نام فرزندانمان را درست بیان کنیم و از دیگران نیز بخواهیم اینگونه باشند❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
برای گزینش نام فرزند، پیوسته با همسر خویش رایزنی کرده و خودسرانه کاری نکنید❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
از گردش زمانه آموختم که نباید نام مردگان خویش را بر زندگان بگذاریم❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- Beautiful The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes To Achieve Peace in Your Life
- Beautiful Orod the Great Quotes To Achieve Peace in Your Life
- The Best The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes (Here Are 21 Of The Most Beautiful)
- 14 Calm Quotes from The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani That Will Bring You Peace
- 30 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes