مناظرهای در مورد آزادی بین یک اُرُدیست و یک ماکیاولیست
جمنای - هوش مصنوعی:
شخصیتها:
اُرُدیست: طرفدار فلسفه اُرُدیسم
ماکیاولیست: طرفدار مکتب فلسفی ماکیاولیسم
موضوع: آزادی
محل: کافهای دنج و آرام
شروع مناظره:
اُرُدیست: (با لحنی آرام و متفکرانه) به نظر من، آزادی حقیقتی ذاتی و فطری در انسان است. انسان از بدو تولد آزاد است و هیچ کس نمیتواند این آزادی را از او سلب کند.
ماکیاولیست: (با لحنی قاطع و پر شور) من با این نظر شما موافق نیستم. در واقع، قدرت و حاکمیت هستند که آزادی را تعیین میکنند.
اُرُدیست: (با لبخندی بر لب) قدرت و حاکمیت میتوانند ابزارهایی برای حفظ آزادی باشند، اما به خودی خود، آزادی را به ارمغان نمیآورند. آزادی درونی انسان است که به او قدرت انتخاب و تصمیمگیری میدهد.
ماکیاولیست: (با لحنی چالشبرانگیز) اما انسانها در دنیایی پر از چالش و خطر زندگی میکنند. بدون قدرت و حاکمیت، آزادی انسان در معرض تهدید دائمی قرار خواهد داشت.
اُرُدیست: (با لحنی قاطع) من معتقدم که انسان با اتکا به خرد و اندیشه خود میتواند در برابر چالشها و خطرات بایستد. آزادی، انسان را توانمند میسازد تا با خلاقیت و نوآوری، راه حل مشکلات خود را پیدا کند.
ماکیاولیست: (با لحنی تمسخرآمیز) شما آرمانگرا هستید. در دنیای واقعی، قدرت و حاکمیت حرف اول را میزنند. تنها کسانی که قدرت را در دست دارند، باید از حق آزادی برخوردار باشند.
اُرُدیست: (با لحنی متین) قدرت بدون آزادی، پوچ و بیمعنی است. قدرتی که در راستای آزادی و عدالت به کار گرفته نشود، به ظلم و ستم منجر خواهد شد.
ماکیاولیست: (با لحنی کنایه آمیز) شما به دنبال اتوپیایی هستید که هرگز وجود نخواهد داشت. در دنیای واقعی، همیشه کسانی هستند که قدرت را به دست میگیرند و از آن برای منافع خود استفاده میکنند.
اُرُدیست: (با لحنی امیدوارانه) من به انسان و تواناییهای او ایمان دارم. انسان میتواند با تلاش و کوشش، دنیایی عادلانهتر و آزادتر برای خود بسازد.
ماکیاولیست: (با لحنی تردیدآمیز) من به این خوشبینی شما حسادت میکنم. اما واقعیت این است که دنیا جای بیرحمی است و آزادی، کالایی نایاب است.
پایان مناظره
- Sohrabیاور انجمن
- گفتمان : 103
سپاسگذاری از ایشان : 1429
کار/علاقه مندی ها : سال 2013 به ونکوور مهاجرت کردم با خواهرم سحر . یک سال اول خیلی سخت بود، سحر اما مشکلی نداشت در اوج تنهایی ها در پاییز 2014 درکنار ساعت بخار و تاریخی گستاون (در دنیا خیلی کم از این نوع ساعت هست که با فشار بخار کار کنه) با یه دوست ایرانی دیگه به اسم احسان آشنا شدم که از دیترویت تشریف آورده بودن برای گشت و گذار، پس از آشنایی و گشتن در ونکوور فهمیدم میهمان بهزاد جان هستند و بهزاد عزیز به مرور منو با فلسفه اُرُدیسم آشنا کرد، توی دو تا از مراسمات عمومی جزیره اُرُدیسم ونکوور شرکت کردم با بقیه دوستان هم آشنا شدم همه به گرمی منو پذیرفتن. جامعه کوچک اُرُدیست های ونکوور رو مثل خانواده ام دوست دارم واقعا بدون این دوستان نمی تونم زندگی کنم از 15 اکتبر 2015 رسما عضو جزیره اُرُدیسم ونکوور هستم. از بهزاد جان و جناب بهمن عزیز و والریا جان متشکرم که درهای جزیره رو به رویم باز کردند.
- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
به زیبایی از آزادی و ارزش ذاتی آن دفاع کرد.
#آزادی #ارُدیسم #مناظره
- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
اُرُدیست این نکته را به خوبی بیان کرد.
#آزادی_بیان #فلسفه_اُرُدیسم #مناظره_فلسفی
- آزادی هدیه و کادو نیست، آزادی مسئولیت است و بی شک مردم تن پرور و بی مسئولیت آزادی ندارند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- آزادی، به هیچ سرزمینی پیشکش نشده است. برای داشتن آزادی، باید لیاقت آن را داشت. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- اُرُد بزرگ: "ما از خاکستر ستارگان سر برافراشتیم."
- واکاوی نظرات فیلسوف اُرُد بزرگ درباره «خوشبختی»
- بسط و شرح نگرش ارد بزرگ به آزادی