- shima rahnamaI love Orodism
- گفتمان : 220
سپاسگذاری از ایشان : 1816
کار/علاقه مندی ها : فلسفه مهمترین علاقه منه. برای همین عاشق مکتب فلسفی اُرُدیسم هستم . دیگه اینکه متاسفانه پدرم را در کودکی از دست دادم ، مامانم مدیر یک مجموعه آموزشی است. به مطالعه هم علاقه زیادی دارم . مامانم می گه: روی نظم اطرافم وسواس دارم ! خودم میگم : اصلا اینطور نیست البته کمی هم هست اما دلیل داره و دلیلشم این هست که با نظم دادن به اطرافم می تونم بهتر فکر کنم . اصلا وقتی اطرافت نظم نداشته باشه چطور می تونی فکر کنی؟
بسط و گسترش دیدگاه فیلسوف اُرُد بزرگ در خصوص غم
تأثیر غم بر ابعاد مختلف زندگی:
دیدگاه فیلسوف اُرُد بزرگ در کتاب سرخ، به تأثیر منفی غم بر ابعاد مختلف زندگی انسان میپردازد. غم میتواند در سطوح فردی، اجتماعی، و حتی اقتصادی، پیامدهای منفی به دنبال داشته باشد:
در سطح فردی:
غم میتواند باعث کاهش تمرکز، خلاقیت، و انگیزه شود.
غم میتواند به بروز بیماریهای جسمی و روانی منجر شود.
غم میتواند روابط فردی و اجتماعی را تحتالشعاع قرار دهد.
غم میتواند به احساس پوچی و بیمعنی بودن زندگی منجر شود.
در سطح اجتماعی:
غم میتواند باعث کاهش مشارکت افراد در فعالیتهای اجتماعی شود.
غم میتواند به افزایش خشونت و جرم و جنایت در جامعه منجر شود.
غم میتواند مانع پیشرفت و توسعه اجتماعی شود.
در سطح اقتصادی:
غم میتواند باعث کاهش بهرهوری و تولید در جامعه شود.
غم میتواند به افزایش هزینههای اجتماعی و درمانی منجر شود.
غم میتواند مانع رشد اقتصادی شود.
راهکارهای مقابله با غم:
در حالی که دیدگاه اُرُد بزرگ بر مضرات غم تمرکز دارد، ایشان راهکارهایی را نیز برای مقابله با غم ارائه میدهد:
تمرکز بر شادی و خوشبختی:
تمرکز بر فعالیتهای لذتبخش، معاشرت با افراد شاد، و شادی از موهبت زندگی میتواند به افزایش شادی و خوشبختی کمک کند.
کار و فعالیت:
مشغول شدن به کار و فعالیتهای مفید میتواند به فرد در فراموش کردن غم و اندوه کمک کند.
کمک به دیگران:
کمک به دیگران و انجام کارهای خیرخواهانه میتواند به افزایش حس مفید بودن و رضایت از زندگی کمک کند.
منابع:
کتاب سرخ (اُرُد بزرگ)
مقالات و کتابهای منتشر شده توسط اندیشمندان اُرُدیسم
سمینارها و نشستهای تخصصی
- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
رد: بسط و گسترش دیدگاه فیلسوف اُرُد بزرگ در خصوص غم
غم، تاریکی مطلق نیست. با اتکا به آموزههای اُرُد بزرگ، میتوانیم از غم عبور کنیم و به شادی و خوشبختی دست پیدا کنیم.
#غم #اُرُد_بزرگ #شادی #خوشبختی
- فرهاد سرجمعیمهمان
رد: بسط و گسترش دیدگاه فیلسوف اُرُد بزرگ در خصوص غم
غم، پایان دنیا نیست. بیایید با ترویج دیدگاه اُرُد بزرگ، به دیگران در مواجهه با غم کمک کنیم. ما میتوانیم با اتکا به یکدیگر، از غم ها عبور کنیم و به زندگی شادیآفرین و معناداری دست پیدا کنیم.