- فرزانهI love Orodism
- گفتمان : 252
سپاسگذاری از ایشان : 1717
کار/علاقه مندی ها : نقاشی می کنم به نظرم رنگ ها بخشی از هویت نقاش هستند . من به آثار امپرسیونیسم و بویژه ادوار مانه نقاش فرانسوی علاقه زیادی دارم کارهای نقاشی او را تحسین می کنم. بنظرم فلسفه اُرُدیسم همان کارکرد درخشان و بکر نور در آثار امپرسیون را دارد فرقش در این است که در فکر و نگاه ما به زندگی، این اثر را می گذارد. اُردیسم باعث شد من از انسانی پر توقع و همیشه منتقد و خودخواه به انسانی صلح جو و امیدوار تبدیل شوم اکنون دیگر خودم مانع رشد استعدادهایم نمی شوم حقایق زندگی را پذیرفته ام و همه سعی خودم را می کنم تا انسانی مفید برای جهانی که در آن زندگی می کنم باشم. مدتی هست که یک آتلیه شخصی دارم و بیشتر وقتم را در آن می گذرانم برای ایجاد این دفنر هنری اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور و بویژه روزبه عزیز خیلی به من کمک کردن از همه دوستان متشکرم
در عشق، شرف و آزادی، زندگی و پاکی است
جمنای - هوش مصنوعی:
مقدمه:
در دنیای پر از تناقض امروز، یافتن مفاهیمی اصیل و ناب، دشوارتر از همیشه شده است. در این میان، عشق، به عنوان عنصری حیاتی در زندگی انسان، همواره مورد توجه فلاسفه، اندیشمندان و شاعران بوده است. اُرُد بزرگ، فیلسوف برجسته ایرانی، در جملهای کوتاه اما پرمغز، به زیبایی ماهیت عشق را بیان میکند:
"در عشق! شرف و آزادی هست، زندگی و پاکی هست. نام عشق برازنده هر کار غیر شرافتمندانهای نیست."
شرف و آزادی در عشق:
عشق، انسان را به موجودی شریف و آزاد تبدیل میکند. در سایه عشق، انسان از قید و بندهای خودخواهی و منفعتطلبی رها میشود و به دنبال تعالی و نیکوکاری میرود. عشق، به انسان عزت نفس و اعتماد به نفس میبخشد و او را در برابر ظلم و بیعدالتی شجاع و مقاوم میکند.
زندگی و پاکی در عشق:
عشق، به زندگی انسان معنا و مفهوم میبخشد. انسان در عشق، طعم واقعی زندگی را میچشد و شور و اشتیاق را در وجود خود احساس میکند. عشق، انسان را به پاکی و صداقت دعوت میکند و او را از پلیدی و ناپاکی دور میسازد.
عشق و شرافت:
همانطور که اُرُد بزرگ میگوید، عشق با هر کار غیر شرافتمندانهای منافات دارد. عشق، دروغ، فریب، خیانت و ظلم را برنمیتابد. انسان در عشق، به دنبال سعادت و خوشبختی معشوق خود است و هرگز به او آزاری نمیرساند.
عشق و فداکاری:
عشق، فداکاری و از خودگذشتگی را در انسان تقویت میکند. انسان در عشق، از منافع خود میگذرد و برای خوشبختی معشوق خود تلاش میکند. فداکاری در عشق، نشانه عمق و اصالت آن است.
عشق و مسئولیت:
عشق، مسئولیتپذیری را در انسان افزایش میدهد. انسان در عشق، نسبت به معشوق خود احساس مسئولیت میکند و برای حفظ و تعالی رابطه خود تلاش میکند. مسئولیتپذیری، عشق را پایدار و ماندگار میکند.
نتیجه:
دیدگاه اُرُد بزرگ در مورد عشق، دیدگاهی عمیق و انسانمحور است که بر شرافت، آزادی، زندگی، پاکی، فداکاری و مسئولیت در عشق تاکید میکند. این دیدگاه، میتواند به عنوان راهنمایی برای انسانها در مسیر تجربه عشقی اصیل و ناب باشد.
- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
رد: در عشق، شرف و آزادی، زندگی و پاکی است
از خواندن این نوشته لذت بردم عالی بود
- زندگی، بدون آزادی شرم آور است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- آزادی هدیه و کادو نیست، آزادی مسئولیت است و بی شک مردم تن پرور و بی مسئولیت آزادی ندارند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- آزادی، به هیچ سرزمینی پیشکش نشده است. برای داشتن آزادی، باید لیاقت آن را داشت. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- بسط و شرح نگرش ارد بزرگ به آزادی
- کتاب فَرگُرد زندگی - واکاوی فلسفه اُرُدیسم توسط هوش مصنوعی گوگل