- نگارORODIST
- گفتمان : 535
سپاسگذاری از ایشان : 1122
کار/علاقه مندی ها : نمی دونم این مهمه یا نه مهم نیست اما خوب من تنها فرزندی هستم که پدر (بهمن) و مادرش (مینا) در جزیره اَرُدیسم ونکوور حضور دارند! و در واقع از بنیانگذارانش هستن. به عنوان یک اُرُدیست ، آرزو دارم همه مردم دنیا در صلح و آرامش در کنار هم زندگی کنند. به نظرم دنیا اونقدر بزرگ هست که برای همه ما فضای عرض اندام باشه.
عشق بخشش می آورد، بخشیدن از همه چیز و مهمتر از همه، زمان را، که با ارزشترین داشته هاست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
عشق، در خود ستایش و بزرگداشت بهمراه دارد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
دلباختگی، ساختار روان ما را نرم می سازد و نمی گذارد در برابر تندبادها بشکنیم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
دستان بزهکاران را، از دامان زیستگاه های جانوری، کوتاه کنیم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
برای نگهداری و نگهبانی از زیستگاه جانوری، باید نگاهی فراگیر و باز داشت. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زمین زنده و پویاست، آن را باید پاس داشت. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آدم ها، بزرگترین دشمنان و آفت زمین هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
تنها راه نجات زمین، کاستن از زاد و ولد آدمهاست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زمین، تنها هدیه ای برای ما نیست، آن را دوست بداریم و به آیندگان بسپاریم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زمین بسیار کوچک است، آن را باید از توفان زباله نجات داد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زمین به ما می گوید : گهواره شادیتان خواهم بود، اگر دوستم باشید. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زمین رویشگاه گل هاست، این ما هستیم که تن پوشی از آلودگی بر تنش می کشیم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زمین همچون آینه می تواند، بازخورد رفتارها و کنش های ما باشد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی: پاکترین آدم هم، دشمنان بسیار دارد.
- نابود کنندگان زمین، زندگی همگان را کوتاه می سازند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- ناسزا و دشنام دادن، حتی به دشمنان شایسته نیست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- خوشنامی، بزرگترین فر هر آدمی است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- نابود کنندگان زمین، زندگی همگان را کوتاه می سازند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی