- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
نابود کنندگان زمین، زندگی همگان را کوتاه می سازند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
بسیاری از سیل ها، توفان ها و بلایای طبیعی به خاطر نامهربانی ما با طبیعت رخ داده و می دهد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
فرزندان خویش را با طبیعت دوست و همراه کنیم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زمین، هر روز هزاران هزار گل زیبا به ما ارزانی می دارد، اما کمتر کسی زمین را می بیند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
اُرُد، دوست هیچ شکارچی نیست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
شکار جانوران را باید به فراموشی سپرد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
دستان بزهکاران را، از دامان زیستگاه های جانوری، کوتاه کنیم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
برآزندگان، آزادی و انسانیت را ستایش می کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
بر انسانیت، آزادگی و ادب خویش ببالیم نه بر زبان و نژاد خود. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
تنها پرچم انسانیت و آزادی را می بوسم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
از خودگذشتگی، نخستین پایه مهرورزی است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آدم شایسته، مهربانی دیگران را با مهربانی پاسخ می دهد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
مهربانان، شادی آفرینند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
مردم نامهربان، فرمانروایی مهربان نخواهند داشت. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آدم های مهربان را، نمی توان فراموش ساخت. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آدمیان تنها با مهر، به یکدیگر گره می خورند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آنکه مهربان نیست، بیمار است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
برای نگهداری و نگهبانی از زیستگاه جانوری، باید نگاهی فراگیر و باز داشت. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زمین زنده و پویاست، آن را باید پاس داشت. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آدم ها، بزرگترین دشمنان و آفت زمین هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
تنها راه نجات زمین، کاستن از زاد و ولد آدمهاست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زمین، تنها هدیه ای برای ما نیست، آن را دوست بداریم و به آیندگان بسپاریم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- نابود کنندگان زمین، زندگی همگان را کوتاه می سازند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- بدخو، زندگی اش کوتاه است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- آنکه باج می گیرد، زندگیش بسیار کوتاه است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- آدم ها، بزرگترین دشمنان و آفت زمین هستند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- خود را برای پیشرفت مردم ارزانی دار، تا همگان پشتیبان تو باشند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی