- نگارORODIST
- گفتمان : 535
سپاسگذاری از ایشان : 1122
کار/علاقه مندی ها : نمی دونم این مهمه یا نه مهم نیست اما خوب من تنها فرزندی هستم که پدر (بهمن) و مادرش (مینا) در جزیره اَرُدیسم ونکوور حضور دارند! و در واقع از بنیانگذارانش هستن. به عنوان یک اُرُدیست ، آرزو دارم همه مردم دنیا در صلح و آرامش در کنار هم زندگی کنند. به نظرم دنیا اونقدر بزرگ هست که برای همه ما فضای عرض اندام باشه.
نابود کنندگان زمین، زندگی همگان را کوتاه می سازند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
عشق نباید آدمی را به گوشه نشینی وادارد، این شیفتگی باید توان پرتاب انسان، به سوی آرمان های راستین را داشته باشد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
عشق و شیفتگی، مهر و مهربانی نهفته در درون ما را بیدار و جاری می سازد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
هیچ گاه عشق به همدم را پاینده مپندار و از روزی که دل می بندی، این نیرو را نیز در خویش بیافرین که اگر تنهایت گذاشت، نشکنی و اگر شکستی، باز هم ناامید نشو، چرا که آرام جان دیگری در راه است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
انسانیت و کمک به همگان، دلبستگی و عشق برجستگان است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زیستگاه های گیاهی و جانوری، ثروت و دارایی بسیار با ارزش ملی است، ارزش نگهداری از آنها، کمتر از نگهبانی "بانک مرکزی" نیست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
دوستان "اُرُد" درخت می کارند و همگان را به نگهبانی از زیستگاه های گیاهی و جانوری فرا می خوانند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
گریزی از بازگشت کنش های ما نیست، آنچه بر زیست بوم خویش جاری ساخته ایم، خیلی زود دامن گیرمان خواهد شد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
نابود کنندگان زمین، زندگی همگان را کوتاه می سازند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
بسیاری از سیل ها، توفان ها و بلایای طبیعی به خاطر نامهربانی ما با طبیعت رخ داده و می دهد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
فرزندان خویش را با طبیعت دوست و همراه کنیم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زمین، هر روز هزاران هزار گل زیبا به ما ارزانی می دارد، اما کمتر کسی زمین را می بیند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- نابود کنندگان زمین، زندگی همگان را کوتاه می سازند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- بدخو، زندگی اش کوتاه است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- آدم ها، بزرگترین دشمنان و آفت زمین هستند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- خود را برای پیشرفت مردم ارزانی دار، تا همگان پشتیبان تو باشند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- زندگی، بدون آزادی شرم آور است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی