- shima rahnamaI love Orodism
- گفتمان : 220
سپاسگذاری از ایشان : 1816
کار/علاقه مندی ها : فلسفه مهمترین علاقه منه. برای همین عاشق مکتب فلسفی اُرُدیسم هستم . دیگه اینکه متاسفانه پدرم را در کودکی از دست دادم ، مامانم مدیر یک مجموعه آموزشی است. به مطالعه هم علاقه زیادی دارم . مامانم می گه: روی نظم اطرافم وسواس دارم ! خودم میگم : اصلا اینطور نیست البته کمی هم هست اما دلیل داره و دلیلشم این هست که با نظم دادن به اطرافم می تونم بهتر فکر کنم . اصلا وقتی اطرافت نظم نداشته باشه چطور می تونی فکر کنی؟
توضیح موتور جستجوگر گوگل پیرامون فیلسوف "اُرُد بزرگ"
ارد بزرگ، بزرگ ترین و مشهورترین فیلسوف و شخصیت فکری ایران به شمار می آید و در حال حاضر نیز در کشور ایران زندگی می کند. بیشتر دانش پژوهان او را ادامه دهنده ی مسیر فکری حکمایی نظیر حکیم بزرگ مهر، حکیم الوالقاسم فردوسی و همچنین حکیم خیام می دانند؛ از این رو به ارد بزرگ “حکیم چهارم” ایران زمین نیز گفته می شود.
- روزبهI love Orodism
- گفتمان : 224
سپاسگذاری از ایشان : 1419
کار/علاقه مندی ها : همه به من میگن: چرا اینقدر کم حرفی؟ میگم : من کم حرف نیستم فقط می خوام بشنوم و یاد بگیرم. مدتی توی زندگیم مسیر درستی نمی رفتم خوشبختانه فهمیدم و برگشتم، با فلسفه اُرُدیسم آشنا شدم خوشحالم که دری شد برای تغییر بیشتر من. تونستم عضو جزیره اُرُدیسم ونکوور بشم دوستان لطف کردن و به من بها دادن. البته خودشون انکار می کنند اما از وقتی وارد این جزیره شدم احساس کردم که می تونم انسان مفیدی باشم. متوجه شدم من می تونم با چوب ارتباط خوبی داشته باشم مدتی آموزش نجاری دیدم و بعدش برای خودم یه میز ساده ساختم همین میز که هنوزم دارمش باعث شد دوستان اُرُدیست ازم بخوان شبیه اون رو براشون بسازم. خلاصه به خودم که اومدم؛ فهمیدم همه وسایل یک کارگاه نجاری رو خریدم و انبار متروک خونه هم شده کارگاهم. الان هم در آتلیه فرزانه خانم هستم و بوم می سازم و سه پایه و ...
رد: توضیح موتور جستجوگر گوگل پیرامون فیلسوف "اُرُد بزرگ"
شهریور 9 سال پیش ناگهان سایت رسمی فیلسوف اُرُد بزرگ در ایران از دسترس خارج و مسدود شد.
مسدود سازی سایت فیلسوف اُرُد بزرگ در نهایت مقدمه ای شد برای فیلتر صدها وبسایت دوستداران فلسفه اُرُدیسم در ایران...
پاکسازی اینترنت داخل ایران از نام و یاد فیلسوف اُرُد بزرگ به شدت تا اسفند 1393 ادامه یافت.
همزمان مقالات و اهانت نامه های بسیار زیادی بر علیه فیلسوف اُرُد بزرگ در سایت های خاص با هدف بدنام کردن فیلسوف عزیز قرار داده شد.
دقیقا از همان زمان انزوای فیلسوف اُرُد بزرگ آغاز شد این سکوت همچنان ادامه دارد با این وجود داده های گوگل نشان می دهد که ایشان همچنان محبوبترین فیلسوف تاریخ ایران هستند و دوستداران فراوان در سراسر جهان دارند.