- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
50 Insightful Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani That Serve As life Mantra
بزرگترین گمشده های ما در زندگی، نزدیکترین ها به ما هستند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
زیباترین خوی زن، آزرم و شرم اوست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
آدم خودساخته، بازیچه بادهایی که به هر سو روانند، نمی گردد. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
نظام آموزشی که در آن تشویق جایی ندارد، بیمار و بی ارزش است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
هر چه بلند پروازتر باشیم، به رازهای کمتری بر می خوریم. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
خشم و فریاد، چهره ما را زشت نشان می دهد. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
با همه وجود و چشمانی باز، با تلخترین حقایق زندگی روبرو شوید و از چیزی نترسید. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
فزون خواهی، برای داشته های ما زیانبار است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
کسانی که بیم از دست دادن جایگاه خویش را دارند، همواره فریاد می کشند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
هر حماقتی، شجاعت و بی باکی نیست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
برای نزدیکی و همگرایی خاندان خویش، باید دستگیر یکدیگر شویم. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
دیر تصمیم بگیرید، اما آنگاه که گرفتید به اندک تندبادی، رهایش نکنید. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
آنچه بدست خواهی آورد، فراتر از کاری که انجام داده ای نخواهد بود. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
دارایی زیاد برای یک جوان، می تواند ابزار سرگردانی باشد. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
به اینجا رسیدم که زندگی آدمی به سادگی زندگی کبوتران است . برخی به دام! خوش هستند و برخی به پرواز. بدانیم زندگی چندان هم که فکر می کنیم پیچیده و عجیب نیست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
چه بسیار آدمهای سهل انگاری که به شکارچیان خود چشمک می زنند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- 73 Insightful Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani That Serve As life Mantra
- Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani GREATEST QUOTES - BE KIND
- 83 Insightful Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani, Philosopher Extraordinaire
- 58 Insightful Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani, The Renowned Iranian Philosopher
- 75 Insightful Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani For The Savants