- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
83 Insightful Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani, Philosopher Extraordinaire
آنکه مهربان نیست، بیمار است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
آنکه همراه است و یاور، هر نفسش، بهایی بی انتها دارد. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
با مهربانی، مهر شیر درنده را هم خواهیم دید. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
باید از مهربانی ها و از خودگذشتگی ها تجلیل شود تا همه برای هم جانفشانی کنند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
براستی مهربانان، فرمانروایان گیتی اند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
بی هیچ چشمداشتی، همواره مهربان باش. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
پاکترین آرزوها، در سینه مهربانان است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
خوشرویی همانند زر، دارایی با ارزشی است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
جام زندگی را، تنها با می مهر و دوستی پر کن. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
جهان مهربان است، به یاد آر، بارش باران را، که تپش مهر و زندگیست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
مهر و مهربانی، درخشش باورهای پاک درون آدمیان است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
درازای زندگی، در بخشندگی و مهربانی است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
کسانی که از جهان مهربان درون خویش دور شده اند، همواره زندگی را بر خود سخت می کنند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
مهربان باش، تا هرگز تنها نشوی. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani GREATEST QUOTES - BE KIND
- 58 Insightful Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani, The Renowned Iranian Philosopher
- 11 Insightful Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani For The Sage
- 75 Insightful Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani For The Savants
- 44 Insightful Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani For The Savants