- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
آدمی تنها زمانی دربند رویدادهای روزمره نخواهد شد، که در اندیشه ای فراتر از آنها، در پرواز باشد. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
آگاه، بر داشته های خود بیناست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
آگاهی، آرمان را نزدیک می کند و از دوباره رَوی، بازمان می دارد. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
برای آنکه روانت را بپروری، در آغاز با خود یکی شو. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quote - timeless philosophical quotes by The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- 30 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes
- 50 TIMELESS Philosophical Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- 50 TIMELESS Philosophical Quotes By Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- 19 Philosophical Quotes From The The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani About Life, Death, & Everything