- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
پیوند، از پس تنهایی رخ می دهد، ارزش می یابد و توان آدمی را چندین برابر می سازد، پس باید هر پیوند پاکی را، شادباش گفت❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
ارزش پیمان شکن، به اندازه کفن هم نیست❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
بدان، همواره آنکه برای رسیدن به تو، از همه چیزش می گذرد، روزی تنهایت خواهد گذاشت، این هنجار دردناک زندگی است❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
بیش از شش ماه، به امید بازگشت همسر قهر کرده خویش مباش❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- 50 TIMELESS Philosophical Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quote - timeless philosophical quotes by The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- Top 26 - Philosophical Quotes of The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- 30 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes
- 19 Philosophical Quotes From The The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani About Life, Death, & Everything