- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
فرزند بدکار، آتش زندگی والدین است و در این آتش افروزی، بی شک پدران و مادران، خود مقصر هستند❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
فرزند بی ادب، هر روز برای پدر و مادر، نکبت و زشتی هدیه می آورد❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
فرزند را نمی شناسیم، چرا که خود را نمی شناسیم... ما گمشده ایم... براستی چند نسل دیگر باید بگذرد تا ما از این رویا بیدار شویم؟❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
فرزند میوه وجود ما است. آیا ما میوه ای سالم و پاک به آینده ارزانی داشته ایم؟❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- Top 10 The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes - Gracious Quotes
- The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quote - timeless philosophical quotes by The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- 83 Insightful Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani, Philosopher Extraordinaire
- 45 Motivational Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani, The Famous Iranian Philosopher
- 35 Motivational Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani, The Famous Iranian Philosopher