جایگاه زن در فلسفه حکیم ارد بزرگ
جایگاه زن در فلسفه حکیم ارد بزرگ
چو گرمای تن مردان و زنان کهن به آسمان پر کشید با یاد خویش اندیشه هواخواهان خود را گرما دهند .
مردان و زنان کهن در راه رسیدن به هدف ، یک آن هم نمی ایستند .
دودمان بی نیا و مردان و زنان کهن ، به هزار آیین اهریمنی گردانده می شود .
مردان و زنان کهن برآیند خوی و منش مردمان سرزمین خویش اند .
پشتکار گوهر مردان و زنان فرهمند است .
بوی خوش بهشت در سخن زنان و مردان پاک نهاد جاریست .
نگاه مردان کهن ایستا نیست آنها دورانهای آینده را نیز به خوبی می بینند .
رستاخیزهای اجتماعی بدون همراهی زنان شجاع غیر ممکن است چرا که زن پرچمدار وارستگی ، پاکی و از خودگذشتگی است .
رد: جایگاه زن در فلسفه حکیم ارد بزرگ
تحلیل جالبی بود من هم همیشه این برابری را میدیدم و البته خوشحال بودم و با خودم می گفتم چرا کسی به این موضوع توجه نمی کنه و حرفی در موردش نیست که امروز دیدم شما جریان رو باز کرده اید .
- shima rahnamaI love Orodism
- گفتمان : 220
سپاسگذاری از ایشان : 1816
کار/علاقه مندی ها : فلسفه مهمترین علاقه منه. برای همین عاشق مکتب فلسفی اُرُدیسم هستم . دیگه اینکه متاسفانه پدرم را در کودکی از دست دادم ، مامانم مدیر یک مجموعه آموزشی است. به مطالعه هم علاقه زیادی دارم . مامانم می گه: روی نظم اطرافم وسواس دارم ! خودم میگم : اصلا اینطور نیست البته کمی هم هست اما دلیل داره و دلیلشم این هست که با نظم دادن به اطرافم می تونم بهتر فکر کنم . اصلا وقتی اطرافت نظم نداشته باشه چطور می تونی فکر کنی؟
- ناهید ناظریORODIST
- گفتمان : 399
سپاسگذاری از ایشان : 1948
کار/علاقه مندی ها : رمانتیک بودن بد نیست. به نظرم با احساس بودن به ما آدمها معنا می ده، فلسفه اُرُدیسم با احساسترین مکاتب فلسفی است بطن آن عشق است . عشق به هستی (به هر چه در اطرافمان می بینیم)، عشق به انسانیت (که من عاشقشم) و عشق به آزادی (که نمیشه از آدمها گرفت). آره می گفتم من یک اُرُدیست رمانتیک هستم. قبلنا پنهانش می کردم اما اما فهمیدم که نباید پنهانش کنم. رک هستم فکر می کنم اگر رک نباشم به احساسم خیانت کرده ام و چیزی رو وانمود می کنم که نیستم. از کسانی که قلب دیگران رو می شکونن خوشم نمیاد این رو هم بهشون می گم. توی دعوای جانی دپ و آمبر هرد من طرفدار جانی دپ بودم. بنظرم آمبر هرد از اولش دروغ می گفت...
بزرگترین فیلسوف تاریخ غرب یعنی فریدریش نیچه می گوید: « به سراغ زنان میروی، شلاق را فراموش مکن » !!!
و بزرگترین فیلسوف تاریخ ایرانزمین ، حکیم ارد بزرگ می گه : رستاخیزهای اجتماعی بدون همراهی زنان شجاع غیر ممکن است چرا که زن پرچمدار وارستگی ، پاکی و از خودگذشتگی است .
مردان و زنان کهن در راه رسیدن به هدف ، یک آن هم نمی ایستند .
تنها کسی که تا به امروز در کنار کلمه زنان واژه کهن را قرار داده حکیم ارد بزرگ است من هم تا زنده ام عاشقانه اندیشه هاشون رو دوست خواهم داشت
- Sirous AhmadiI love Orodism
- گفتمان : 239
سپاسگذاری از ایشان : 1090
کار/علاقه مندی ها : I am interested in Indian music and cinema. My closest friend is Rahul. I also like spicy Indian food. Rahul's mother says: My son, you should marry Rahul to India and two Indian sisters. And come back here. But Rahul says Sirous will go to India and not come back to Vancouver! I told his mother that Rahul is right...
- فرزانهI love Orodism
- گفتمان : 252
سپاسگذاری از ایشان : 1717
کار/علاقه مندی ها : نقاشی می کنم به نظرم رنگ ها بخشی از هویت نقاش هستند . من به آثار امپرسیونیسم و بویژه ادوار مانه نقاش فرانسوی علاقه زیادی دارم کارهای نقاشی او را تحسین می کنم. بنظرم فلسفه اُرُدیسم همان کارکرد درخشان و بکر نور در آثار امپرسیون را دارد فرقش در این است که در فکر و نگاه ما به زندگی، این اثر را می گذارد. اُردیسم باعث شد من از انسانی پر توقع و همیشه منتقد و خودخواه به انسانی صلح جو و امیدوار تبدیل شوم اکنون دیگر خودم مانع رشد استعدادهایم نمی شوم حقایق زندگی را پذیرفته ام و همه سعی خودم را می کنم تا انسانی مفید برای جهانی که در آن زندگی می کنم باشم. مدتی هست که یک آتلیه شخصی دارم و بیشتر وقتم را در آن می گذرانم برای ایجاد این دفنر هنری اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور و بویژه روزبه عزیز خیلی به من کمک کردن از همه دوستان متشکرم
sirous نوشته است:
حکمت ارد بزرگ ، تابع خرد است برای همین در موضوعات مختلف و از جمله جایگاه زن و مرد نگاهی دلپذیر دارد .
تعریف جالبی از اندیشه حکیم ارد بزرگ بود من هم این تعریف رو قبول دارم . ضمن اینکه مثل مینا جون فکر می کنم فلسفه حکیم ارد بزرگ مستقیما به جایگاه ممتاز زنان اشاره کرده
Bahman نوشته است:
تعریف جالبی از اندیشه حکیم ارد بزرگ بود من هم این تعریف رو قبول دارم . ضمن اینکه مثل مینا جون فکر می کنم فلسفه حکیم ارد بزرگ مستقیما به جایگاه ممتاز زنان اشاره کرده
به نظر من هزاران نکته مهم در کتاب سرخ وجود داره که ما تا به امروز بهش توجه نکرده ایم .
باید به مرور این نکات رو پیدا کنیم و بنویسیم مطمئنم خیلی ها بدنبال این ریشه یابی ها هستند
باید کتاب سرخ را بیشتر شکافت
مثلا هیچوقت درباره نگاه حکیم ارد بزرگ به محیط زیست اشاره نشده است :
زمین به ما می گوید : گهواره شادیتان خواهم بود ، اگر دوستم باشید . حکیم ارد بزرگ
- shima rahnamaI love Orodism
- گفتمان : 220
سپاسگذاری از ایشان : 1816
کار/علاقه مندی ها : فلسفه مهمترین علاقه منه. برای همین عاشق مکتب فلسفی اُرُدیسم هستم . دیگه اینکه متاسفانه پدرم را در کودکی از دست دادم ، مامانم مدیر یک مجموعه آموزشی است. به مطالعه هم علاقه زیادی دارم . مامانم می گه: روی نظم اطرافم وسواس دارم ! خودم میگم : اصلا اینطور نیست البته کمی هم هست اما دلیل داره و دلیلشم این هست که با نظم دادن به اطرافم می تونم بهتر فکر کنم . اصلا وقتی اطرافت نظم نداشته باشه چطور می تونی فکر کنی؟
نظرتون درباره این جمله حکیم چیست :
برای کشوری که خردمندانش خانه نشین باشند ، باید گریست .
نگاه ارد بزرگ ، روحیه بخش و ارزشمنده
- نگارORODIST
- گفتمان : 535
سپاسگذاری از ایشان : 1122
کار/علاقه مندی ها : نمی دونم این مهمه یا نه مهم نیست اما خوب من تنها فرزندی هستم که پدر (بهمن) و مادرش (مینا) در جزیره اَرُدیسم ونکوور حضور دارند! و در واقع از بنیانگذارانش هستن. به عنوان یک اُرُدیست ، آرزو دارم همه مردم دنیا در صلح و آرامش در کنار هم زندگی کنند. به نظرم دنیا اونقدر بزرگ هست که برای همه ما فضای عرض اندام باشه.