- فرزانهI love Orodism
- گفتمان : 252
سپاسگذاری از ایشان : 1717
کار/علاقه مندی ها : نقاشی می کنم به نظرم رنگ ها بخشی از هویت نقاش هستند . من به آثار امپرسیونیسم و بویژه ادوار مانه نقاش فرانسوی علاقه زیادی دارم کارهای نقاشی او را تحسین می کنم. بنظرم فلسفه اُرُدیسم همان کارکرد درخشان و بکر نور در آثار امپرسیون را دارد فرقش در این است که در فکر و نگاه ما به زندگی، این اثر را می گذارد. اُردیسم باعث شد من از انسانی پر توقع و همیشه منتقد و خودخواه به انسانی صلح جو و امیدوار تبدیل شوم اکنون دیگر خودم مانع رشد استعدادهایم نمی شوم حقایق زندگی را پذیرفته ام و همه سعی خودم را می کنم تا انسانی مفید برای جهانی که در آن زندگی می کنم باشم. مدتی هست که یک آتلیه شخصی دارم و بیشتر وقتم را در آن می گذرانم برای ایجاد این دفنر هنری اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور و بویژه روزبه عزیز خیلی به من کمک کردن از همه دوستان متشکرم
کشوری که دارای سیاستمداری بی باک است، همه مردمش دلیر می شوند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
مردمی که سیاستمداران نیک خود را، در برابر یورش بیگانگان تنها می گذارند، شایسته بردگی هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
میرآب، به اندازه دهد، همه دشت سبز خواهد بود. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
نام سیاستمداران مهربان و بخشنده، جاودانه است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
سیاستمدار بزرگ، نبض رویدادهای آینده را در دست دارد و آنها را پیش بینی می کند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- خبرنگاران بزرگ، آینده را به نیکی و درستی پیش بینی می کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- امیدی به آینده دانایی که چشم به دهان نادان دارد، نمی رود. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- سیاستمدار ناتوان، به جای گفتگو با خردمندان آگاه، با چاپلوسان نادان همنشینی می کند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- خردمندان، همچون باران بر اندیشه های تشنه می بارند و دگرگونی های آینده را نوید می دهند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- سیاستمدار بزرگ به جای ناسزا گویی به دیگر سیاستمداران، همواره بدنبال همبستگی با بهترین آنهاست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی