- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
Orod the Great Best Quotes
جوک هایی که بر علیه زبان ها و تبارهای گوناگون ساخته و پرآکنده می شوند، به از هم گسیختگی اجتماعی منتهی می گردند❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
فرهنگ باید دربرگیرنده انسان دوستی، آزادی خواهی و مهر به گیتی باشد❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
رسانه های آزاد، باید زبان مردم باشند❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
رسانه ها نباید آگاهی را از مردم دریغ کنند، چراکه پرده پوشی می تواند مقدمه هرج و مرج و گسترش شایعات ویرانگر شود❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
سیاستمدار ناتوان، به جای گفتگو با خردمندان آگاه، با چاپلوسان نادان همنشینی می کند❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
فیلسوف بدنبال بهترین ایده ها برای نیک زیستی انسان است، پس او نمی تواند توجیه کننده و مدافع امری باشد که عقلانیت و خردمندی در آن نیست❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی