- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
پندهای کهنسالان، آخرین نغمه های آن ها، برای بهتر زیستن آیندگان است❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
پیران خردمند را یافته و از تجربیات آنها درس گیریم❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
جوانی که سخن دلسوزانه پیران دانا را به هیچ می گیرد در افسون نادانی گرفتار شده و رنجها خواهد کشید❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
چه بسیار دیدم کسانی را که به جای گوش کردن به ندای عقل و خرد، دامن فریبکاران و خیالپردازان را گرفته بودند❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
خردمندان از تجربه خویش می گویند، نه از رویاها و پندارهای نادرست❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
سخن بزرگان، اندیشه ما را پولادین می سازد❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- 30 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes
- Famous Philosophical Quotes by Orod the Great
- 19 Philosophical Quotes From The The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani About Life, Death, & Everything
- The Top 20 Wisest Orod the Great Quotes - Life Changing Quotes
- Profound Orod the Great Quotes For Your Life Philosophy