- فرزانهI love Orodism
- گفتمان : 252
سپاسگذاری از ایشان : 1717
کار/علاقه مندی ها : نقاشی می کنم به نظرم رنگ ها بخشی از هویت نقاش هستند . من به آثار امپرسیونیسم و بویژه ادوار مانه نقاش فرانسوی علاقه زیادی دارم کارهای نقاشی او را تحسین می کنم. بنظرم فلسفه اُرُدیسم همان کارکرد درخشان و بکر نور در آثار امپرسیون را دارد فرقش در این است که در فکر و نگاه ما به زندگی، این اثر را می گذارد. اُردیسم باعث شد من از انسانی پر توقع و همیشه منتقد و خودخواه به انسانی صلح جو و امیدوار تبدیل شوم اکنون دیگر خودم مانع رشد استعدادهایم نمی شوم حقایق زندگی را پذیرفته ام و همه سعی خودم را می کنم تا انسانی مفید برای جهانی که در آن زندگی می کنم باشم. مدتی هست که یک آتلیه شخصی دارم و بیشتر وقتم را در آن می گذرانم برای ایجاد این دفنر هنری اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور و بویژه روزبه عزیز خیلی به من کمک کردن از همه دوستان متشکرم
ریشه خوانی و بُن خوانی، خواست جویندگان دانش است. روشنتـر آنکه، آدمیان با یک سـرچ ساده به عصاره و شیره هر پرسشی می رسند. امروزه، همگان به دنبال کلیدواژه های مهم هستند. آشیانه کتابها از این پس اینترنت است. بدانیم و باور کنیم که: اینترنت، جهان دانایی و آگاهی است و همه ما برای رشد و گسترش آن مسئولیم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
توهین ، افترا و بدگویی در فضای مجازی، زرنگی نیست، بلکه یکی از پست ترین شرارت ها است و تاریخ نشان داده است که هر شروری روزی گرفتار شر خود خواهد شد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
تلویزیون آدم های پیشرو، همواره خاموش است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
تلویزیون می تواند همدم سالمندان باشد. اما بی شک تباه کننده عمر جوانان است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
خردمندان، همچون باران بر اندیشه های تشنه می بارند و دگرگونی های آینده را نوید می دهند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
اندیشه پروازگر است، جایی فرودش آوریم، که مهربانی و شادی خانه دارد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- سیاستمدار بزرگ، نبض رویدادهای آینده را در دست دارد و آنها را پیش بینی می کند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- خردمندان همچون بازها، دیدی گسترده و باز دارند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- سیاستمدار ناتوان، به جای گفتگو با خردمندان آگاه، با چاپلوسان نادان همنشینی می کند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- فیلسوف سرخپوش فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی بنیانگذار فلسفه اُرُدیسم
- فیلسوف سرخپوش فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی بنیانگذار فلسفه اُرُدیسم