- ناهید ناظریORODIST
- گفتمان : 399
سپاسگذاری از ایشان : 1948
کار/علاقه مندی ها : رمانتیک بودن بد نیست. به نظرم با احساس بودن به ما آدمها معنا می ده، فلسفه اُرُدیسم با احساسترین مکاتب فلسفی است بطن آن عشق است . عشق به هستی (به هر چه در اطرافمان می بینیم)، عشق به انسانیت (که من عاشقشم) و عشق به آزادی (که نمیشه از آدمها گرفت). آره می گفتم من یک اُرُدیست رمانتیک هستم. قبلنا پنهانش می کردم اما اما فهمیدم که نباید پنهانش کنم. رک هستم فکر می کنم اگر رک نباشم به احساسم خیانت کرده ام و چیزی رو وانمود می کنم که نیستم. از کسانی که قلب دیگران رو می شکونن خوشم نمیاد این رو هم بهشون می گم. توی دعوای جانی دپ و آمبر هرد من طرفدار جانی دپ بودم. بنظرم آمبر هرد از اولش دروغ می گفت...
حکیم ارد بزرگ / چرا بزرگترین فیلسوف تاریخ ایران شد ؟
اما حکیم ارد بزرگ به فلسفه این سرزمین محتوا و چهارچوبی درست و عمق بخشید ما توانستیم نظرات فلسفی پیرامون همه موضوعات را بشنویم و بخوانیم او رنگین کمانی شد از آنچه به دنبال آن بودیم . سخنان و جملات حکیم ارد بزرگ جواهراتی شد از آنچه می خواستیم و می خواهیم . کتاب سرخ او مهمترین کتاب حوزه فلسفه تاریخ ایران است . ارد حکیم به حاشیه ها نمی پردازد لفاظی نمی کند و فکر مخاطبش را به بازی نمی گیرد . فیلسوف مشهور کشورمان عصاره و شیره حکمت و فلسفه را با شیواترین واژه ها در اختیار ما می گذارد . برای هر واژه او می توان کتابها نوشت همانگونه که برای بخشی از سخنان حکیم ارد بزرگ ، نویسنده و شاعر ایرانی مقیم شهر اسلو در نروژ استاد فرزانه شیدا در 50 سالگی 11 جلد کتاب نوشت .
- المرفقات
- خوشنامی، بزرگترین فر هر آدمی است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- آدم ها، بزرگترین دشمنان و آفت زمین هستند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- بزرگترین فیلسوف دوره معاصر ایران چرا سکوت کرده است؟
- خبرچینان و بدگویان، بزرگترین آفت های ماندگاری هر گروه و سازمان مردمی هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- ایران در فلسفه حکیم ارد بزرگ