- روزبهI love Orodism
- گفتمان : 224
سپاسگذاری از ایشان : 1419
کار/علاقه مندی ها : همه به من میگن: چرا اینقدر کم حرفی؟ میگم : من کم حرف نیستم فقط می خوام بشنوم و یاد بگیرم. مدتی توی زندگیم مسیر درستی نمی رفتم خوشبختانه فهمیدم و برگشتم، با فلسفه اُرُدیسم آشنا شدم خوشحالم که دری شد برای تغییر بیشتر من. تونستم عضو جزیره اُرُدیسم ونکوور بشم دوستان لطف کردن و به من بها دادن. البته خودشون انکار می کنند اما از وقتی وارد این جزیره شدم احساس کردم که می تونم انسان مفیدی باشم. متوجه شدم من می تونم با چوب ارتباط خوبی داشته باشم مدتی آموزش نجاری دیدم و بعدش برای خودم یه میز ساده ساختم همین میز که هنوزم دارمش باعث شد دوستان اُرُدیست ازم بخوان شبیه اون رو براشون بسازم. خلاصه به خودم که اومدم؛ فهمیدم همه وسایل یک کارگاه نجاری رو خریدم و انبار متروک خونه هم شده کارگاهم. الان هم در آتلیه فرزانه خانم هستم و بوم می سازم و سه پایه و ...
آنچه در پی می آید از کانال تلگرامی اُرُدیست نوشت برداشت شده است :
https://t.me/orodistnote
متن اصلی خبر بالا را در آدرس زیر ببینید:
https://t.me/orodistnote/2205
متن اصلی خبر بالا را در آدرس زیر ببینید:
فلسفه اُرُدیسم, فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی , orod bozorg , بزرگترین فیلسوف معاصر جهان , حکیم اُرُد بزرگ کیست, ارد بزرگ کیست, orod the great , mojtaba shoraka , orod mojtaba shoraka , orod bozorg , great orod , ارد بزرگ فلسفه , hakim orod bozorg , orodist , orodism , hekmat orodism , bozorgtarin filsof jahan , The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani , filsof khorasani , فیلسوف خراسانی , بزرگترین فیلسوف جهان , طرفداران فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی , دوستداران حکیم اُرُد بزرگ طرفداران حکیم اُرُد بزرگ در کشور پاکستان , بی نظیر بوتو , بینظیر بوتو, بینظیربوتو, اُرُدیسم چیست؟, اردیست کیست
- بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور غنا The philosophy of Orodism in Ghana
- بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بنگلادش The philosophy of Orodism in Bangladesh
- بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کنیا The philosophy of Orodism in Kenya
- بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مالزی The philosophy of Orodism in Malaysia
- بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سریلانکا The philosophy of Orodism in Sri Lanka