- فرزانهI love Orodism
- گفتمان : 252
سپاسگذاری از ایشان : 1717
کار/علاقه مندی ها : نقاشی می کنم به نظرم رنگ ها بخشی از هویت نقاش هستند . من به آثار امپرسیونیسم و بویژه ادوار مانه نقاش فرانسوی علاقه زیادی دارم کارهای نقاشی او را تحسین می کنم. بنظرم فلسفه اُرُدیسم همان کارکرد درخشان و بکر نور در آثار امپرسیون را دارد فرقش در این است که در فکر و نگاه ما به زندگی، این اثر را می گذارد. اُردیسم باعث شد من از انسانی پر توقع و همیشه منتقد و خودخواه به انسانی صلح جو و امیدوار تبدیل شوم اکنون دیگر خودم مانع رشد استعدادهایم نمی شوم حقایق زندگی را پذیرفته ام و همه سعی خودم را می کنم تا انسانی مفید برای جهانی که در آن زندگی می کنم باشم. مدتی هست که یک آتلیه شخصی دارم و بیشتر وقتم را در آن می گذرانم برای ایجاد این دفنر هنری اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور و بویژه روزبه عزیز خیلی به من کمک کردن از همه دوستان متشکرم
- روزبهI love Orodism
- گفتمان : 224
سپاسگذاری از ایشان : 1419
کار/علاقه مندی ها : همه به من میگن: چرا اینقدر کم حرفی؟ میگم : من کم حرف نیستم فقط می خوام بشنوم و یاد بگیرم. مدتی توی زندگیم مسیر درستی نمی رفتم خوشبختانه فهمیدم و برگشتم، با فلسفه اُرُدیسم آشنا شدم خوشحالم که دری شد برای تغییر بیشتر من. تونستم عضو جزیره اُرُدیسم ونکوور بشم دوستان لطف کردن و به من بها دادن. البته خودشون انکار می کنند اما از وقتی وارد این جزیره شدم احساس کردم که می تونم انسان مفیدی باشم. متوجه شدم من می تونم با چوب ارتباط خوبی داشته باشم مدتی آموزش نجاری دیدم و بعدش برای خودم یه میز ساده ساختم همین میز که هنوزم دارمش باعث شد دوستان اُرُدیست ازم بخوان شبیه اون رو براشون بسازم. خلاصه به خودم که اومدم؛ فهمیدم همه وسایل یک کارگاه نجاری رو خریدم و انبار متروک خونه هم شده کارگاهم. الان هم در آتلیه فرزانه خانم هستم و بوم می سازم و سه پایه و ...
شما در آخرین نسخه کتاب سرخ نامی از ایران و یا کشور خاص دیگری نمی بیند که بر فرض یک فرد از کشور بوتان بگوید مخاطب این سخنان یک ایرانی است. در کتاب سرخ جملات معطوف به ارزش انسان به عنوان یک موجود خودمختار است انسانی که باید آموزش ببیند که در درجه اول انسانیت داشته باشد ، انسانی که به آزادی دیگران احترام بگذارد و انسانی که با طبیعت و زیستگاه خویش دوست باشد هستی را دوست داشته باشد و به طبیعت آسیب نزند.
این وجوه فلسفه آُرُدیسم سبب علاقه جهانیان نسبت به آن شده است و روزانه بسیاری در شبکه های اجتماعی در مورد آن صحبت می کنند.
من گفتگوی اُرُدیست های جوان آمریکایی و مکزیکی را مطالعه می کردم آنها درباره جزیره اُرُدیسم صحبت می کردند جالب بود که بگویم نگرش و دیدگاه آنها همانند ما در جزیره اُرُدیسم ونکوور بود منظورم این است که چون جزایر اُرُدیسم بر اساس کتاب سرخ شکل می گیرند در هر نقطه از جهان که باشند رویکردی مشابه در مورد موضوعات پیش رو دارند. و همین موضوع سبب نزدیکی روزافزون ما اُرُدیست ها در آینده خواهد شد.
- بازتاب جهانی فلسفه اُرُدیسم Reaction of the World to the ORODISM Philosophy
- بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کنیا The philosophy of Orodism in Kenya
- بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور غنا The philosophy of Orodism in Ghana
- بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لهستان The philosophy of Orodism in Poland
- بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کامرون The philosophy of Orodism in Cameroon