- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
سیاستمدار ناتوان، کارش هرز نیروهاست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
آنچه بدست خواهی آورد، فراتر از کاری که انجام داده ای نخواهد بود. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
دارایی زیاد برای یک جوان، می تواند ابزار سرگردانی باشد. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
به اینجا رسیدم که زندگی آدمی به سادگی زندگی کبوتران است . برخی به دام! خوش هستند و برخی به پرواز. بدانیم زندگی چندان هم که فکر می کنیم پیچیده و عجیب نیست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
چه بسیار آدمهای سهل انگاری که به شکارچیان خود چشمک می زنند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
رنج، ما را نیرومندتر می سازد و سبب خودساختگی آدمی می گردد. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
مادر و پدر، زندگیشان را با فروتنی به فرزند می بخشند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
در چشم باد، نغمه های دل انگیز مادر، در گوش کودک بازیگوش، شناور است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
برای مادر، واژه ای زیباتر از فداکار نمی توان یافت. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
هزار هزار چشمه مهر، بر دامن مادر جاریست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
بهترین فرزندان، آنانی هستند که پدر و مادر خویش را، به هنگام بیماری و ناتوانی تنها نمی گذارند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
پدران و مادرانی که فرزندان بسیار دارند، توانایی آموزش درست آنها را از دست می دهند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
دلم را از شادی ها پر کن، تا غرق مهر تو شوم. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- 33 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- 20 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- زندگینامه حکیم اُرُد بزرگ ( بنیانگذار فلسفه اُرُدیسم Orodism)
- 50 Thought-Provoking Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani That Will Reclaim Your Mind
- 32 Notable Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani That Might Reorient Your Line Of Thought