- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
سیاستمداران، تنها پاسخگوی زمان حال خویش نیستند، آنها به گذشتگان و آیندگان نیز پاسخگو هستند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
اگر دیگران را به زیباترین نام ها بخوانیم، چیزی از ارزشمان نمی کاهد، مهم آن است که ما او را دلگرم ساخته ایم آنگونه باشد که ما می گوییم. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
اگر می خواهی بزرگ شوی، از کردار نیک دیگران فراوان یاد کن. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
امنیت بزهکار، یکی از علل رشد فساد است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
آدمیانی که با دیگران رو راست نیستند، با خود نیز، بدین گونه اند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
بسیاری از جنگ ها، بازتاب نا آگاهی است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
زیبارویی که می داند، زیبایی ماندنی نیست، پرستیدنی است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
آدم نیکخو، هیچ گاه برای رسیدن به پول، ارزش های انسانی را زیر پا نمی گذارد. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
در پی پاسخ زود هنگام، به رخدادهای مهم زندگی خویش نباشیم. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
در زندگی همواره سپاسگزار نیکی ها و خوبی های دیگران باشیم و آن را بر زبان جاری سازیم. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
در هر سرنوشتی، رازی مهم فرو نهفته است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
ساده باش، آهوی دشت زندگی، خیلی زود با نیرنگ می میرد. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
زندگی، میدان ادامه راه نادرست نیست، هر گاه پی به ناراستی راه خود بردیم، باید به سرچشمه پاکی روان خویش باز گردیم. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
زندگی خوب، تنها در دلشادی ما نیست، همزیستی و مهر با دیگر آدمیان، زندگیمان را لذت بخش می کند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
خردمندی در درست مصرف کردن ما دیده می شود. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- زندگینامه حکیم اُرُد بزرگ ( بنیانگذار فلسفه اُرُدیسم Orodism)
- 92 Great Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- 10 Great Quotes From Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- 10 Great Quotes From The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- 56 Great Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani