- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
آزادی باجی به مردم نیست، چرا که حق و داشته آنهاست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
آزادی نیازمند نگهداری و نگهبانی است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
بزرگترین ثروت یک ملت، آزادی است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
فداکاری در راه آزادی، خوی بزرگان و جاودانه هاست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
جوانان راستین و آزادیخواه، فر رستاخیزهای بشری هستند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
میهن، از آن همه مردم یک کشور است، با هر رنگ، نژاد و زبانی... استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
انتخابات آزاد، تنها راهکار ادامه ماندگاری یک دودمان سیاسی است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
انتخابات، مکان شعبده بازی دیوان سالاران نیست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
کوچک کنندگان انتخابات، با ریشه آن دشمن هستند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
آدمیانی که انتخابات نیک را بی ارزش می انگارند و آنانی که دانسته بازیگر انتخابات نادرست می شوند، هر دو به یک اندازه به سرزمین خویش پشت کرده اند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
احزاب ، نامزدهایی را وارد گردونه انتخابات کنند ، که در آینده ، موجب سرافکندگی و شرمساریشان نشوند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
در کشوری که احزاب و گروه های سیاسی مردمی وجود ندارند، انتخابات هر بار، بیشتر از پیش، به پلشتی می گراید. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
مردم در هنگام انتخابات، باید بیش از هر چیز دنبال برنامه های پیشنهادی احزاب سیاسی باشند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
هنگام انتخابات، احزاب اعتبار خویش را برای تضمین انجام وعده های نامزدهایشان در میان افکار عمومی به گرو می گذارند. حال آنکه نامزدهای مستقل انتخابات وامدار و متعهد به هیچ کجا نیستند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
احزاب و گروه های سیاسی حداقل دو سال پیش از انتخابات ، باید نامزدهای خود را به مردم معرفی نمایند تا همگان ، زمان لازم برای ارزیابی رفتارها و برنامه های آنان را داشته باشند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
احزاب آزاد، ستون های بالندگی و رشد کشورها هستند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- 30 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes
- Famous Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani about life
- 10 Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani QUOTES TO FRESHEN UP YOU LIFE
- 21 The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani QUOTES TO FRESHEN UP YOU LIFE
- 50 The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes on Life & Success