- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
ستایشگری و تشویق هنر است، هنری که با آن می توان ناراست ترین آدمیان را هم، دلپسند نمود. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
فیلسوف بدنبال بهترین ایده ها برای نیک زیستی انسان است، پس او نمی تواند توجیه کننده و مدافع امری باشد که عقلانیت و خردمندی در آن نیست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
خردورزی، آدمیان را پاک خواهد نمود. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
خردمندان، همچون باران بر اندیشه های تشنه می بارند و دگرگونی های آینده را نوید می دهند. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- 15 Inspiring Happiness Quotes by The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- 0 Inspiring quotes by Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- 53 Inspiring Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani, The Renowned Iranian Philosopher
- 18 Inspiring Quotes & Sayings By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- 28 Inspiring Quotes & Sayings By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani