- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
The Famous Quotes - Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
گل زرد رنگ همیشه بهار، سرشار از مهر است، می توان با دادن شاخه ای از آن، پیمان زناشویی بست❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
استوارترین پیمان ها آنهاییست که با اندیشه مان پذیرفته ایم❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
نام فرزند، بینش و اندیشه ما را نشان می دهد، پس برای گزینش نام خوب، بسیار بکاویم❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
نام خوب برای فرزند را با آگاهی و پژوهش انتخاب کنید، نه در خواب و رویا❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
نامی را بر فرزند خویش بگذارید که تا پایان عمر شما را نفرین نکند❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- Famous Quotations: Famous Philosophy Quotes on Truth By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- The Famous Quotes - The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- Famous Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
- 45 Motivational Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani, The Famous Iranian Philosopher
- 35 Motivational Quotes By The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani, The Famous Iranian Philosopher