- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
عکس چهره فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
بازتاب جهاني فلسفه اُرُديسم Reaction of the World to the ORODISM Philosophy #فلسفه_ارديسم #فلسفه_اُرُديسم #فيلسوف_حکيم_ارد_بزرگ_خراساني، فلسفه ارديسم ، ارديسم چيست ، مکتب فلسفي ارديسم ، بزرگترين فيلسوف جهان ، بزرگترين فلاسفه جهان ، فيلسوفان بزرگ، فلسفه جهاني ارديسم، ارديست چيست؟ ، مجتبي شرکاء ، مجتبي شرکا، پدر فلسفه ارديسم ، فلسفه ارديسم از کيست؟، فيلسوف حکيم ارد بزرگ خراساني، ارديست چيست
The philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani , Great philosophers , Mojtaba shoraka , orod shoraka, The greatest contemporary philosopher , The most famous contemporary philosopher , The greatest philosopher in the world , The philosophy of Orodism , orodism, orodist , orod the great, Proponents of Orodism philosophy
- ناهید ناظریORODIST
- گفتمان : 399
سپاسگذاری از ایشان : 1948
کار/علاقه مندی ها : رمانتیک بودن بد نیست. به نظرم با احساس بودن به ما آدمها معنا می ده، فلسفه اُرُدیسم با احساسترین مکاتب فلسفی است بطن آن عشق است . عشق به هستی (به هر چه در اطرافمان می بینیم)، عشق به انسانیت (که من عاشقشم) و عشق به آزادی (که نمیشه از آدمها گرفت). آره می گفتم من یک اُرُدیست رمانتیک هستم. قبلنا پنهانش می کردم اما اما فهمیدم که نباید پنهانش کنم. رک هستم فکر می کنم اگر رک نباشم به احساسم خیانت کرده ام و چیزی رو وانمود می کنم که نیستم. از کسانی که قلب دیگران رو می شکونن خوشم نمیاد این رو هم بهشون می گم. توی دعوای جانی دپ و آمبر هرد من طرفدار جانی دپ بودم. بنظرم آمبر هرد از اولش دروغ می گفت...
رد: عکس چهره فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
بازتاب جهاني فلسفه اُرُديسم Reaction of the World to the ORODISM Philosophy #فلسفه_ارديسم #فلسفه_اُرُديسم عکس مشاهیرخراسان ، مشاهیر مشهدی ، مشاهیر خراسانی، #فيلسوف_حکيم_ارد_بزرگ_خراساني فلسفه ارديسم ، ارديسم چيست ، مکتب فلسفي ارديسم ، بزرگترين فيلسوف جهان ، عکس فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ، عکس فلاسفه ، عکس فیلسوفان ، عکس متفکرین ، عکس اندیشمندان ، عکس نوابغ ، عکس مشاهیر ، عکس مشاهیر مشهد، بزرگترين فلاسفه جهان ، فيلسوفان بزرگ، فلسفه جهاني ارديسم، ارديست چيست؟ ، مجتبي شرکاء ، مجتبي شرکا، پدر فلسفه ارديسم ، فلسفه ارديسم از کيست؟، فيلسوف حکيم ارد بزرگ خراساني، عکس مشاهیرجهان، ارديست چيست
The philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani , Great philosophers , Mojtaba shoraka , orod shoraka, The greatest contemporary philosopher , The most famous contemporary philosopher , The greatest philosopher in the world , The philosophy of Orodism , orodism, orodist , orod the great, Proponents of Orodism philosophy
- فیلسوف سرخپوش فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی بنیانگذار فلسفه اُرُدیسم
- فیلسوف سرخپوش فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی بنیانگذار فلسفه اُرُدیسم
- آدم بزرگ، مهربان و با گذشت است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- اُرُد بنیان فلسفه اُرُدیسم را مهر به گیتی، انسانیت و آزادی قرار داد، فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- فیلسوف حکیم ارد بزرگ و اقیانوس پهناور اندیشه هایش