- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
از نامهربانان دوری کنید تا از آتش خشم و کین آنها در امان مانید❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
افسوس که تا زنده هستیم، قدر یکدیگر را نمی دانیم❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آیا ما مهربان هستیم؟! آنگاه که در هنگامه دیدار این و آن، یا رهایی از رنج و سختی، جانداری را سر می بریم؟! به جای این کارها، درخت بکاریم، نان ببخشاییم و براستی مهربان باشیم❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
با کسانی که دستشان به خون دیگران آغشته است، نمی توان مهربان بود. آنها را باید به قانون سپرد، "اُرُد" مهربانی را، همانند بسیاری موارد دیگر، مطلق نمی داند❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آدم شایسته، بخاطر بدی های دیگران، نامهربانی پیشه نمی کند❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- نقل و قول هایی از استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی رهبر اُرُدیست های جهان
- متن فلسفی استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی رهبر اُرُدیست های جهان
- سخن فلسفی استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی رهبر اُرُدیست های جهان
- جمله ناب استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی رهبر اُرُدیست های جهان
- جملات استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی رهبر اُرُدیست های جهان