- بهزاد شیرازیادمین انجمن
- گفتمان : 548
سپاسگذاری از ایشان : 4422
کار/علاقه مندی ها : ادمین اصلی انجمن اختصاصی اُرُدیست های شهر ونکوور، یک اُرُدیست سرخپوش . تقریبا در همه برنامه های جزیره اُرُدیسم ونکوور حضور دارم. این انجمن را در 2011-09-14 برای تبادل نظر اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور ایجاد کردم گوشت خوار نیستم . هنوز مجرد هستم، دلیلش را هم نپرسید چون خودم هم نمی دانم ! یکبار تا پای ازدواج پیش رفتیم اما همه چیز خراب شد بقول مادرم قسمت ما نبود. اسمش را بگذاریم بازی سرنوشت یا چیزی شبیه این ... شاید روزی اوضاع تغییر کرد
گیاهان، بهترین و پاکترین زنجیره خوراک آدمیان هستند❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
چرا به دنبال زیستگاه های بکر و دست نخورده هستیم؟ پاسخ ساده است، چون نمی خواهیم دست نابودگر همنوعان خویش را ببینیم❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
دارایی یک کشور، تنها در بانک ها نیست، گونه های گیاهی و جانوری، دارایی بسیار با ارزشتری است❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
درختان، نخستین شاهدان ستمگری و ناراستی آدمیان هستند❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زیستگاه های گیاهی و جانوری، ثروت و دارایی بسیار با ارزش ملی است، ارزش نگهداری از آنها، کمتر از نگهبانی "بانک مرکزی" نیست❀ فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- جملات ناب استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی بنیانگذار فلسفه اُرُدیسم
- جملات استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی بنیانگذار فلسفه اُرُدیسم
- جملات خواندنی استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی بنیانگذار فلسفه اُرُدیسم
- جملات قصار استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی بنیانگذار فلسفه اُرُدیسم
- جملات حکیمانه استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی بنیانگذار فلسفه اُرُدیسم