- فرزانهI love Orodism
- گفتمان : 252
سپاسگذاری از ایشان : 1717
کار/علاقه مندی ها : نقاشی می کنم به نظرم رنگ ها بخشی از هویت نقاش هستند . من به آثار امپرسیونیسم و بویژه ادوار مانه نقاش فرانسوی علاقه زیادی دارم کارهای نقاشی او را تحسین می کنم. بنظرم فلسفه اُرُدیسم همان کارکرد درخشان و بکر نور در آثار امپرسیون را دارد فرقش در این است که در فکر و نگاه ما به زندگی، این اثر را می گذارد. اُردیسم باعث شد من از انسانی پر توقع و همیشه منتقد و خودخواه به انسانی صلح جو و امیدوار تبدیل شوم اکنون دیگر خودم مانع رشد استعدادهایم نمی شوم حقایق زندگی را پذیرفته ام و همه سعی خودم را می کنم تا انسانی مفید برای جهانی که در آن زندگی می کنم باشم. مدتی هست که یک آتلیه شخصی دارم و بیشتر وقتم را در آن می گذرانم برای ایجاد این دفنر هنری اعضای جزیره اُرُدیسم ونکوور و بویژه روزبه عزیز خیلی به من کمک کردن از همه دوستان متشکرم
گروه های مردمی، توان و نیروی یک سرزمین هستند، که باید پاسشان داشت. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
دیوانسالاران و مدیران، باید پشتیبان و همراه گروه های مردمی باشند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
آدمیان هنگام تنهایی، گویا خفته اند، بیداریشان را تنها زمانی می توان دید که در جمعی یکدل و هم نوا ایستاده اند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
روانِ توده ای یکدل و یک صدا را تا کنون دیده اید؟ برخی هجوَش می کنند و می گویند: در آن گویا «هیولایی» نیرومند ماوا دارد، برخی هم می گویند: چه زود در آن «ما» شده و از جنس آن می شویم ... می گویم: چه زیباست که از جنس «تندبادی سهمگین» شویم و به آسمانها قد کشیم و سرود همدلی خوانیم و پایکوبی کنیم... جان را چه سود ... که ما زاده توفانیم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
هیچ آتشفشان، آذرخش و تندری، نیروی سیل انسانهای همدل را ندارد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
سیاستمدار بزرگ به جای ناسزا گویی به دیگر سیاستمداران، همواره بدنبال همبستگی با بهترین آنهاست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- برای ماندگاری یک گروه، باید دلداده و از خودگذشته بود. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- در سرزمینی که رسانه های مردمی آزاد هستند، هر روز پلشتی و قانون گریزی، کم و کمتر می شود. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- خبرچینان و بدگویان، بزرگترین آفت های ماندگاری هر گروه و سازمان مردمی هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- زمین زنده و پویاست، آن را باید پاس داشت. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
- سینما باید فردایی زیباتر و بهتر را نشان دهد تا مردم برای رسیدن به آن، کوشش کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)