- نگارORODIST
- گفتمان : 535
سپاسگذاری از ایشان : 1122
کار/علاقه مندی ها : نمی دونم این مهمه یا نه مهم نیست اما خوب من تنها فرزندی هستم که پدر (بهمن) و مادرش (مینا) در جزیره اَرُدیسم ونکوور حضور دارند! و در واقع از بنیانگذارانش هستن. به عنوان یک اُرُدیست ، آرزو دارم همه مردم دنیا در صلح و آرامش در کنار هم زندگی کنند. به نظرم دنیا اونقدر بزرگ هست که برای همه ما فضای عرض اندام باشه.
همان گونه که با کودکان مهربان هستیم، باید به زمین و آب و هوا نیز مهر بورزیم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
دگرگونی، پایکوبی زمین است، برای پویش و زندگی. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
گیاهان، بهترین و پاکترین زنجیره خوراک آدمیان هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
برگها، دست های کوچک و باز فرزندان آینده هر سرزمین هستند که باید پاسشان داشت. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زیستگاه زیبا، آدمیان را در گذر زندگی، همواره شاداب و جوان نگاه می دارد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زیستگاه ما، براستی آینه فرهنگ ماست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
چرا به دنبال زیستگاه های بکر و دست نخورده هستیم؟ پاسخ ساده است، چون نمی خواهیم دست نابودگر همنوعان خویش را ببینیم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
دارایی یک کشور، تنها در بانک ها نیست، گونه های گیاهی و جانوری، دارایی بسیار با ارزشتری است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
درختان، نخستین شاهدان ستمگری و ناراستی آدمیان هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- زیستگاه ما، براستی آینه فرهنگ ماست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- فیلسوف حکیم ارد بزرگ و اقیانوس پهناور اندیشه هایش
- آدم های پست و دون پایه، مهربانی را هم، بد می دانند. استاد عالیقدر فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی: براستی دلدادگی نامیراست.
- خردمندان و فرهنگ سازان، همیشه زنده اند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی