- نگارORODIST
- گفتمان : 535
سپاسگذاری از ایشان : 1122
کار/علاقه مندی ها : نمی دونم این مهمه یا نه مهم نیست اما خوب من تنها فرزندی هستم که پدر (بهمن) و مادرش (مینا) در جزیره اَرُدیسم ونکوور حضور دارند! و در واقع از بنیانگذارانش هستن. به عنوان یک اُرُدیست ، آرزو دارم همه مردم دنیا در صلح و آرامش در کنار هم زندگی کنند. به نظرم دنیا اونقدر بزرگ هست که برای همه ما فضای عرض اندام باشه.
روان رنجور، با زندگی در زیستگاه سبز، دوباره بالندگی خود را آغاز خواهد کرد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
فلسفه هفت سین چیست؟ نشانه های آمیختگی آدمیان است با طبیعت. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
از روستاها تا شهرها، همه جا، نیاز به وجود "سازمان های مردم نهاد زیست محیطی" هست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
کوشش برای داشتن هوای پاک، یکی از مهمترین وظایف بشر امروز است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
دوستان گیتی، درختکاری می کنند و نگهبان جانوران هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آدمیان، همواره نیازمند آموزشهای زیستگاهی هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
کوشش برای نجات زمین، بزرگترین همبستگی جهانی را نیاز دارد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- اگر آدمیان می دانستند در این آبی بیکران گیتی، چقدر کوچک و تنها و آسیب پذیر هستند یک آن هم، یکدیگر را تنها نمی گذاشتند و یار و غمخوار هم بودند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی: بی هیچ چشمداشتی، همواره مهربان باش.
- تلویزیون آدم های پیشرو، همواره خاموش است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- نامیرای راستین، کسی است که ستاره مهر آدمیان شده است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- سیاستمدار بزرگ به جای ناسزا گویی به دیگر سیاستمداران، همواره بدنبال همبستگی با بهترین آنهاست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی